Izabela Spilska 12Pani Izabela Spilska Podopieczna Fundacji zmaga się z ciężką chorobą jaką jest zanik mięśni pochodzenia rdzeniowego. Dodatkowo Pani Izabela ma niedowład czterokończynowy z przewagą w kończynach górnych. Choroba mimo ciężkiej walki o sprawność stale postępuje, jedynym rozwiązaniem, które może ją powstrzymać jest stała i systematyczna rehabilitacja.

Pani Izabela dzięki pomocy naszej Fundacji uczęszczała na rehabilitację stacjonarną w Puckim Centrum Medycznym na przełomie lipca i sierpnia. Podczas rehabilitacji Pani Izabela zmagała się z ćwiczeniami tj. ćwiczenia na równoważni oraz na nartach, ćwiczenia grupowe w basenie, ćwiczenia na rowerze, bieżni, na orbitrekach i wiele innych. Została również zastosowana laseroterapia.

Cieszymy się bardzo, że udało się nam pomóc choć w niewielkim procencie w walce o sprawność!

Czego potrzebuje Pani Izabela?

• Intensywnej rehabilitacji

15.05.2018

Oto Pani Izabela na rehabilitacji stacjonarnej w Puckim Centrum Medycznym. Podczas rehabilitacji Pani Izabela zmagała się z wieloma ćwiczeniami, które pomagają podnieść jej sprawność fizyczną.

Izabela Spilska 2 Izabela Spilska 9 Izabela Spilska 18