Grzegorz WadGrzegorz Wadowski 7owski cierpi na dziecięce porażenie mózgowe o charakterze niedowładu czterokończynowego.

Problemy te zaczęły się po małym zabiegu chirurgicznym w znieczuleniu ogólnym, którym został poddany w wieku 8 miesięcy... Jako wcześniak źle zareagował na narkozę. Pojawiła się padaczka i jej następstwa. Jednak dzięki intensywnej rehabilitacji i walce rodziców o jego sprawność, Grzesiek robi postępy!

Niedawno Grzesiu wrócił z turnusu rehabilitacyjnego w Szpitalu w Zgorzelcu, gdzie był poddany intensywnej rehabilitacji. Na turnus dzięki pomocy naszej Fundacji pojechał ze swoim opiekunem- Mamą, bez której nie byłoby to możliwe! Jednak Grzesiek nadal potrzebuje wsparcia w zakresie rehabilitacji z fizjoterapeutą i logopedą.

Czego potrzebuje Grzegorz Wadowski?

• Rehabilitacji
  • Zajęć logopedycznych

15.05.2018

Oto relacja z turnusu rehabilitacyjnego w Szpitalu, w Zgorzelcu. Grzegorz pojechał tam dzięki pomocy naszej Fundacji i poddawany był intensywnej rehabilitacji.

Grzegorz Wadowski 1 Grzegorz Wadowski 5 Grzegorz Wadowski 6