big da95b19a fe20 42eb 863f 9747285d5f6aPani Diana 21 letnia matka, cierpi na nieuleczalną chorobę - jamistość rdzenia kręgowego. Charakteryzuje się ona zaburzeniami czucia, stopniowym zanikiem mięśni, a także zaburzeniami w poruszaniu się. Towarzyszące chorobie bóle nóg, rąk, a także głowy, stają się nie do wytrzymania. Młoda mama martwi się, że wkrótce nie będzie w stanie zająć się swoją małą córeczką.

Jedyną nadzieją na poprawę stanu zdrowia jest kosztowna operacja przecięcia nici końcowej rdzenia kręgowego w Instytucie Chiari w Barcelonie. Niestety Pani Diana nie jest w stanie zebrać środków, które dadzą nadzieję na normalne życie, dlatego też zwracamy się z ogromną prośbą o pomoc, nim będzie za późno!

Czego potrzebuje Pani Diana?

• Pieniędzy na kosztowną operację

15.05.2019

Pomóżmy Pani Dianie wrócić do zdrowia! Operacja przecięcia nici końcowej rdzenia kręgowego, w Instytucie Chiari w Barcelonie, jest jedyną opcją dla młodej mamy !

IMG 20190302 095039