big da95b19a fe20 42eb 863f 9747285d5f6aPani Diana- młoda matka matka, cierpi na nieuleczalną chorobę - jamistość rdzenia kręgowego. Charakteryzuje się ona zaburzeniami czucia, stopniowym zanikiem mięśni, a także zaburzeniami w poruszaniu się. Towarzyszące chorobie bóle nóg, rąk, a także głowy, stają się nie do wytrzymania. Młoda mama martwi się, że wkrótce nie będzie w stanie zająć się swoją małą córeczką.

Jedyną nadzieją na poprawę stanu zdrowia jest kosztowna operacja przecięcia nici końcowej rdzenia kręgowego w Instytucie Chiari w Barcelonie. Niestety Pani Diana nie jest w stanie zebrać środków, które dadzą nadzieję na normalne życie, dlatego też zwracamy się z ogromną prośbą o pomoc, nim będzie za późno!

Dzięki Waszej pomocy udało się zebrać środki na operację! Dziękujemy z całego serca!

Obecnie Pani Diana potrzebuje rehabilitacji, która jest niezbędna po operacji.

Czego potrzebuje Pani Diana?

• Rehabilitacji

25.10.2019r.

Dzięki naszej pomocy Pani Diana odbyła kolejną rehabilitację stacjonarną!

17.07.2019r.

Pani Diana jest już po operacji przecięcia nici końcowej rdzenia kręgowego w Instytucie Chiari w Barcelonie. Operacja przebiegła pomyślnie, teraz czekamy na dalsze wieści! Życzymy dużo zdrowia! Jeszcze raz dziękujemy Wam za pomoc w zebraniu środków!

Barcelona1      Barcelona2

24.06.2019r.

Udało się uzbierać całą kwotę na operację dla Pani Diany - równe 89 314,12 zł. Dzięki Waszej pomocy młoda Mama uda się na operację przecięcia nici końcowej rdzenia kręgowego do Barcelony już na początku lipca. Operacja ma za zadanie zatrzymanie choroby. Wierzymy, że przebiegnie bez komplikacji, a Pani Diana szybko wróci do zdrowia. DZIĘKUJEMY!

15.05.2019r.

Pomóżmy Pani Dianie wrócić do zdrowia! Operacja przecięcia nici końcowej rdzenia kręgowego, w Instytucie Chiari w Barcelonie, jest jedyną opcją dla młodej mamy!

IMG 20190302 095039

Program PIT udostępniamy we współpracy z IWOP w ramach projektu