Zwracamy się z wielką prośbą do ludzi z "otwartym sercem" o wsparcie dla podopiecznych Fundacji Blisko Ciebie.

Dzięki Państwu oraz przekazanemu 1% podatku Fundacja Blisko Ciebie będzie mogła otoczyć opieką jeszcze większe grono osób, które naprawdę tego potrzebuje.

Aby przekazać 1% na rzecz Fundacji Blisko Ciebie należy w zeznaniu podatkowym wskazać numer KRS organizacji pożytku publicznego.

Nasz numer KRS to: 0000404633

1procent

Mogą Pańtwo również skorzystać z aplikacji do wypełniania PIT przez internet, aby to zrobić prosimy o kliknięcie w poniższy przycisk:

Program do rozliczania PIT 2016 online - e-pity 2016

W imieniu podopiecznych Fundacji bardzo dziękujemy za wsparcie i zaufanie jakim nas Państwo obdarzacie. Cieszymy się, że wśród nas są ludzie, dla których los drugiego człowieka nie jest obojętny.