44240897 2387299574620295 3290944129927741440 nKamil jest 26 - letnim młodym mężczyzną cierpiącym na mózgowe porażenie dziecięce czterokończynowe. W  związku z upośledzeniem umysłowym Kamil niedosłyszy, nie potrafi również mówić. W swoim życiu przeszedł wiele operacji, w tym operację żołądka, jąder i biodra.  Kamil nie chodzi, obecnie ma również problemy z siedzeniem z powodu pogłębiającej się skoliozy. W ostatnich latach pojawiły się u niego również napady epilepsji.

Mimo choroby Kamil jest niezwykle pogodny, a jego rodzina, choć żyje bardzo skromnie, stara się aby jego życie było komfortowe. Niestety ich sytuacja finansowa jest niezwykle trudna. Dlatego zwracamy się z ogromną prośbą o pomoc w zakupie leków i środków pomocniczych, która umożliwi opiekę nad chorym Kamilem.

Czego potrzebuje Kamil?

• Leków
  • Środków pomocniczych umożliwiających opiekę

30.10.2018

Fundacja Blisko Ciebie sfinansowała Kamilowi zakup niezbędnych lekarstw. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc!

44283522 2153255254923999 5945752944178626560 n