Justyna Dziadek 6

Pani Justyna Dziadek to młoda dziewczyna, która każdego dnia walczy o swoją sprawność. Choruje na mózgowe porażenie dziecięce czterokończynowe. Pani Justyna nie chodzi samodzielnie i wymaga w życiu codziennym opieki drugiej osoby. Taką opiekę sprawuje jej mama, która wychowuje samotnie także dwie młodsze, uczące się jeszcze siostry Pani Justyny. Mama Pani Justyny zrezygnowała z pracy, aby opiekować się swoją niepełnosprawną córką.

Najważniejsza dla Pani Justyny jest rehabilitacja. Systematyczne ćwiczenia oraz zabiegi przynoszą największe efekty.

Czego potrzebuje Pani Justyna?

• Rehabilitacji
  • Wyjazdów na turnusy rehabilitacyjne

30.07.2021r.

Pani Justyna Dziadek przez 2 tygodnie uczestniczyła w bardzo ważnej dla Niej rehabilitacji z zastosowaniem kostiumu terapeutycznego.

Było to możliwe dzięki finansom przeznaczonym na ten cel przez naszą Fundację.

Potrzebę stałej rehabilitacji oraz jej pozytywny wpływ najlepiej opisuje sama Pani Justyna:

„Dziękuję bardzo za dofinansowanie turnusu jest to dla mnie bardzo ważne, bo każdy dzień bez rehabilitacji pogarsza stan mojego zdrowia i pogłębia kifozę kręgosłupa. Muszę więc cały czas walczyć, żeby nie było gorzej. Życzę wszystkiego co najlepsze wszystkim ludziom dobrego serca którzy zaangażowali się w to przedsięwzięcie. JESTEŚCIE WSPANIALI.”

Chcąc wspomóc Panią Justynę w rehabilitacji zachęcamy do dokonywania wpłat na jej rzecz poprzez https://fundacjabliskociebie.pl/index.php/platnosci?pdop=%20Dziadek%20Justyna

217473908 235978995011748 465552 20210708 114632 20210708 110149

31.07.2019r.

Nasza Fundacja po raz kolejny dofinansowała wyjazd na turnus rehabilitacyjny w ośrodku Oliwia dla Pani Justyny! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc!

31.07.2017r.

Oto Pani Justyna na turnusie rehabilitacyjnym w Chłopach, na który wyjechała dzięki pomocy naszej Fundacji! Na turnusie uczęszczała m.in. na zajęcia rehabilitacyjne z zastosowaniem kostiumu terapeutycznego.

Justyna Dziadek 1 Justyna Dziadek 2

16.12.2015r.

Fundacja Blisko Ciebie sfinansowała rehabilitację stacjonarną dla Pani Justyny.

Proszę przepisać.
 Pomóż walczyć ze SPAMem!