IMG 20181102 142220Wiktor urodził się w 2011 roku i rozwijał się przez ten cały czas prawidłowo, aż do czerwca 2020 roku kiedy zdiagnozowano u niego przewlekłą i nieuleczalną cukrzycę insulinozależną typu 1.  Od tego czasu Wiktor wymaga całodobowej insulinoterapii oraz opieki osoby przeszkolonej w zakresie opieki nad pacjentem z cukrzycą.

Wiktor wychowuje się w szczęśliwej rodzinie. Jednak pozostali jej członkowie także zmagają się z chorobami. Brat Wiktora, od przeszło 10 lat żyje z padaczką, a mama zmaga się ze stwardnieniem rozsianym.

Pomimo przeciwności losu Wiktor jest aktywnym chłopcem, który uwielbia sport, a szczególnie piłkę nożną.

Czego potrzebuje Wiktor?

• Chcemy, aby Wiktor mógł cieszyć się beztroskim dzieciństwem, dlatego zwracamy się z prośbą o pomoc w zakupie środków leczniczych niezbędnych do jego prawidłowego funkcjonowania.

Proszę przepisać.
 Pomóż walczyć ze SPAMem!