Wszystkie aktualności

Podopieczny Fundacji Blisko Ciebie Mikołaj Pieszczyk ma wzmożone napięcie mięśniowe w prawej nodze. W ostatnim czasie dowiedzieliśmy się o konieczności przeprowadzenia operacji nóżki Mikołaja.

W grudniu 2021 roku Mikołaj zakwalifikował się na operację w Paley Institute w Warszawie! Niestety, rodzice chłopca nie są w stanie pokryć w całości kosztów operacji. Pomimo wsparcia ze strony naszej Fundacji fundusze na operacje są niewystarczające, dlatego mama Mikołaja zdecydowała się założyć dodatkowo zbiórkę, która pomoże przyspieszyć pokrycie kosztów, operacji, rehabilitacji oraz zakwaterowania w Warszawie. Poniżej link do zbiórki:

na operację nóżki Mikołaja | zrzutka.pl

Zachęcamy Państwa również do wpłacenia darowizny na rzecz Mikołaja przez naszą stronę internetową, klikając kolejno: „Nasi Podopieczni” > „Mikołaj Pieszczyk” > „Chcę pomóc”.

2022mmik

Program PIT udostępniamy we współpracy z IWOP w ramach projektu