1„Artur urodził się jako wcześniak. Jest dzieckiem bardzo pogodnym i wiecznie uśmiechniętym. Niestety przed skończonym drugim rokiem życia, u Artura zdiagnozowano Mózgowe Porażenie Dziecięce – obustronne porażenie kurczowe. Diagnoza okazała się bardzo poważna. Walczymy w tej chwili o jak największe usamodzielnienie syna. Jest on dla nas całym naszym życiem – całym sercem. Nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Bardzo często korzystamy z turnusów rehabilitacyjnych. Widać ogromne postępy każdej rehabilitacji. Artur chodzi i mówi. Niestety nasze możliwości finansowe stają się coraz bardziej ograniczone. Dodatkowo od dnia 06.11.2018r. trwają zabiegi podawania toksyny botulinowej, która bardzo korzystnie wpływa na Artura."

Tata i Mama Artura

Aby kuracja przyniosła odpowiednie postępy, po każdym podaniu botuliny, zalecany jest specjalistyczny turnus. Dlatego zwracamy się z ogromną prośbą o dofinansowanie tego turnusu! Pomóżmy Arturowi wrócić do zdrowia!

Czego potrzebuje Artur ?

• Pieniędzy na turnus rehabilitacyjny

21.12.2018

Fundacja "Blisko Ciebie" dofinansowała Arturkowi turnus rehabilitacyjny w Michałkowie. Poniżej zdjęcia Artura z turnusu.

3  7